Informatie

Cake
De basis van een taart is de cake. Dit is meestal een luchtige vanillebiscuit. Ook is het mogelijk om een chocoladebiscuit of red velvet cake als basis te gebruiken.


Vulling
De taarten kunnen worden gevuld met jam:
aardbei | abrikoos | kers | bosbes | braam | bosvruchten | lemoncurd.

Vaak wordt de jam in combinatie met een room/crème gebruikt:
botercrème | banketbakkersroom | Zwitserse room | bokkenpootjescrème | bastognecrème | bavarois | oreocrème | vers fruit.

Andere jam/room/crème soorten zijn uiteraard ook mogelijk.

Taarten worden afgesmeerd met botercrème. 


Bekleding
Standaard worden de taarten bekleed met marsepein. De smaak en textuur van marsepein is zachter dan die van fondant.

Een bekleding met fondant is uiteraard ook geen probleem. 


Bestellen & Bezorgen
Taarten kunnen alleen voor data in het weekend worden besteld.

Bezorgen van de taart is mogelijk. De bezorgkosten worden meegenomen in de uiteindelijke prijs van de taart.


E-mail
Heb je een idee voor een taart en wil je hierover meer informatie? Stuur me dan een e-mail (zie mailadres onderaan de website).